Η εταιρεία διαθέτει πολύτιμη εμπειρία στην ελληνική αγορά, αφού έχει εγκαταστήσει σύγχρονα ρομποτικά συστήματα με επιτυχία σε κορυφαίες ελληνικές βιομηχανικές επιχειρήσεις και αποτελεί σύμμαχο των επιχειρήσεων στην εποχή του industry 4.0.

Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις, ευκαιρίες και ανατροπές, όπου η ελληνική βιομηχανία καλείται να επενδύσει στην παραγωγική της μεγέθυνση και στην ενίσχυση της ανθεκτικότητάς και της ανταγωνιστικότητά της η Gizelis Robotics είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης της για το παρόν και το μέλλον. Η Gizelis Robotics, η νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου ΓΚΙΖΕΛΗΣ, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. 9+1 εφαρμογές που ξεχωρίζουν στην Ελληνική Βιομηχανία σήμερα:

1. CALPAK | Δυο νέα υπερσύγχρονα συστήματα κατασκευής boiler και X-Flow. Μοναδικό σε όλο τον κόσμο υποψήφιο στα Βραβεία Manufacturing Awards που θα ανακοινωθούν την 2/10. Δημιουργήθηκαν δυο σπουδαία έργα, καινοτόμα στην παγκόσμια βιομηχανία του boiler, ενώ το Design και όλη η παραγωγή του έργου πραγματοποιήθηκαν inhouse.

2. Σωληνουργεία Τζιρακιάν | Νέα ρομποτική γραμμή διαμόρφωσης πακέτου σωλήνων από 4-12μ. Αυτόματη Ζύγιση και διακίνηση πακέτου έως την αποθήκη.

3. Sunlight | Συνεχίζεται η συνεργασία με εγκαταστάσεις νεων συστήματα αποπαλετοποίησης και τροφοδοσίας πλακών μόλυβδου.

4. Knauff | Νέα εγκατάσταση παλετοποίησης κουβάδων για το εργοστάσιο στη Σίνδο. Σύγχρονη γραμμή παλετοποίησης σακιών για το εργοστάσιο στην Αμφιλοχία.

5. BSK Skipper | Νέα εγκατάσταση του 3D machining προϊόντος FIDIAS NAVAL για το ναυπηγείο της BSK Skipper.

6. ELVAL Color | Εγκατάσταση συστήματος αποπαλετοποίησης παλέτας για σακιά με χρήση οπτικού ελέγχου.

7. Μακεδονική Ζυθοποιία – VERGINA | Εγκατάσταση νέας αυτόματης γραμμής παλετοποίησης σάκων.

8. ΟΜΗΡΟΣ | Ανάπτυξη και εγκατάσταση νέων ρομποτικών κλωβών για τον εγκιβωτισμό μονάδων τελικού προϊόντος φέτας.

9. Αραμπατζής ALPHA Pastry | Συνεχίζεται η συνεργασία με εγκαταστάσεις νέων συστημάτων παλετοποίησης στις νέες εγκαταστάσεις της Ελληνικής ζύμης. 10. THEON Sensors | Ανάπτυξη R&D εφαρμογής για νέο ρομποτικό κελί οπτικού ελέγχου και συναρμολόγησης συστημάτων αμύνης.

«Robot as a Service: (R.A.A.S.) Η νέα καινοτόμα υπηρεσία Μίσθωσης Ρομποτικών Εφαρμογών από την Gizelis Robotics»
Η GIZELIS ROBOTICS παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την υπηρεσία ROBOT AS A SERVICE (R.A.A.S.) («Τα Ρομπότ ως Υπηρεσία», με σκοπό να προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις ουσιαστικές λύσεις συνεργατικής ρομποτικής. Η νέα υπηρεσία της Gizelis Robotics επιτρέπει στη διοίκηση να αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της ρομποτικής τεχνολογίας, χωρίς την απαίτηση επένδυσης υψηλού χρηματοδοτικού και τεχνικού φόρτου).
Όπως σημειώνει ο CEO & Founder της Gizelis Robotics κ. Ευάγγελος Γκιζελής, «πιστεύουμε ότι η ελληνική βιομηχανία, αξιοποιώντας νέα καινοτόμα εργαλεία, όπως η νέα υπηρεσία ROBOT AS A SERVICE (R.A.A.S.), αποκτά ένα πολύτιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο το διαρκή εκσυγχρονισμό της παραγωγικής της οργάνωσης και αλυσίδας αξίας.»

Η νέα υπηρεσία καλύπτει καταρχήν τους δυο κύριους πυλώνες της παραγωγής, όπως: α) την Παλετοποίηση και β) την μεταφορά παλετών από πρώτη ύλη προς παραγωγή/και/από παραγωγή προς αποθήκη.

A. Οι Εφαρμογές Συνεργατικής Ρομποτικής COBOT στην Παλετοποίηση:
• Ανακαλύψτε πώς τα συνεργατικά ρομπότ (cobots) αποτελούν την ιδανική λύση για ασφαλή και αποτελεσματική παλετοποίηση.
• Γιατί COBOT; Γιατί μεταφέρεται και είναι απόλυτα ασφαλές
• Έως 30 κιλά φορτίο
• Έως 2 μέτρα στίβαξη.
B. Αυτόματη Μεταφορά Παλετών με Χρήση Αυτόνομων Κινητών Ρομπότ (AMRs):
• Αξιοποιήστε τα AMRs της εταιρείας MIR εξασφαλίζοντας την αυτόματη μεταφορά παλετών με ακρίβεια και αποδοτικότητα.
• Έως 1360 κιλά φόρτωσης με μεγάλη αυτονομία
• Σχεδιάζουμε τη βέλτιστη διαδρομή βάση της εκάστοτε μονάδας παραγωγής και logistics

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας ROBOT AS A SERVICE:
Η αξιοποίηση της νέας υπηρεσίας «ROBOT AS A SERVICE» (R.A.A.S.) της Gizelis Robotics ξεκλειδώνει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα ,όπως είναι:
1. Η χρήση της ρομποτικής τεχνολογίας χωρίς την απαίτηση υψηλού οικονομικού προϋπολογισμού
2. Η απευθείας αύξηση της παραγωγικότητας
3. Η μείωση των κινδύνων ατυχημάτων
4. Η ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου, και
5. Η δοκιμαστική εφαρμογή πριν την αγορά μόνιμης ρομποτικής εφαρμογής.

Στην Gizelis Robotics αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες με τους leaders του χώρου της ρομποτικής και επεκτείνουμε μεθοδικά το δίκτυο μας στην Ευρώπη και διεθνώς και επενδύουμε σε νέους ανθρώπους και σε δυναμικά στελέχη. Αναβαθμίζουμε διαρκώς τις ολοκληρωμένες λύσεις «smart manufacturing» που προσφέρουμε στην αγορά κάνοντας πράξη τον παραγωγικό μετασχηματισμό, με όρους Industry 4.0.

Η Gizelis Robotics έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία αναλαμβάνοντας σύνθετα έργα και δύσκολες εφαρμογές σε δυναμικούς κλάδους της βιομηχανίας. Οδηγεί τις εξελίξεις και είναι σήμερα ο κορυφαίος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας.