Η Pluspack A.E., είναι μια ελληνική βιομηχανική επιχείρηση που παράγει είδη πλαστικής συσκευασίας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή ειδών συσκευασίας, όπως τσάντες, σακούλες, διάφανες συσκευασίες, φιλμ, πλαστικά, συσκευασίες τροφίμων & κρέατος και συσκευασία αγροτικών εφαρμογών.
Επίσης η εταιρεία παράγει μια ευρεία γκάμα σε σακούλες απορριμμάτων σε ρολό οικιακής & επαγγελματικής χρήσης, προϊόντων HO.RE.CA.

Η Pluspack πρόσφατα έλαβε το πράσινο φως για την υλοποίηση μιας νέας επένδυσης. Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης, εγκρίθηκε η υπαγωγή της στις διατάξεις του ν. 4399/2016, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης της Γενικής Επιχειρηματικότητας.

Η νέα αυτή επένδυση αφορά στην επέκταση παραγωγικής δυναμικότητας υφιστάμενης βιομηχανικής μονάδας παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας, στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου και είναι επιλέξιμου κόστους 784.600 ευρώ.

Το 2019 ο τζίρος της παρουσίασε μείωση της τάξεως του 1,16% στα 3,53 εκατ. ευρώ λόγω του τέλους που επιβλήθηκε στη πλαστική σακούλα. Αντίθετα, τα κέρδη προ φόρων παρουσίασαν αύξηση 14,48%, ανερχόμενα στα 484.718 ευρώ.