Την PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πεδίο της ασφάλειας των τροφίμων, όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τις διεθνείς αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Συγκεκριμένα, ο φορέας πιστοποίησης επιθεώρησε με επιτυχία τις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής της PepsiCo Hellas στον Άγιο Στέφανο Αττικής, για την επανέκδοση των πιστοποιητικών FSSC 22000 V5.1 και ISO 22000:2018 τα οποία αφορούν στην Ασφάλεια των Τροφίμων.

Το πεδίο εφαρμογής είναι η «Παραγωγή και Συσκευασία Τσιπς Πατάτας, Προϊόντων Καλαμποκιού, Δημητριακών και Σνακς σε Εύκαμπτο Υλικό Συσκευασίας». Στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα Lay’s, Cheetos, Ruffles, Doritos, Tasty Snacks, Tasty Nat Nut, και Quaker, τα οποία και αποτέλεσαν αντικείμενο της σχετικής πιστοποίησης.

Η Κατερίνα Κοσμά, Διευθύντρια Ποιότητας της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. ανέφερε: «Mέσω των πιστοποιήσεων των διεθνών προτύπων, επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. διασφαλίζει την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη και ενεργεί πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος». Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία ανάμεσα στην PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. και την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει ξεκινήσει ήδη από το 2007.