Καθήκοντα Οικονομικού και Διοικητικού Διευθυντή (Finance and Administration Director) της Entersoft ανέλαβε στις 4 Οκτωβρίου ο κ. Γρηγόριος Τσούρτος. Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, ο κ. Τσούρτος έχει πολυετή εμπειρία σε διάφορες θέσεις της Οικονομικής Διεύθυνσης σε εταιρείες όπως οι Upstream, HUAWEI και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

Τα τελευταία επτά χρόνια κατείχε τη θέση του Finance Manager και Transaction Advisory Manager στην ιταλική πολυεθνική εταιρεία ενέργειας ENEL επιβλέποντας τις χώρες της Νότιο Ανατολικής Ευρώπης και μετέπειτα χώρες της Κεντρικής Αμερικής, Αφρικής, Ασίας και Αυστραλίας.

Η Entersoft Α.Ε. ειδικεύεται στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Προσφέρει ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντά της, ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, e-Commerce & B.I. Είναι σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).