Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις περιοχές όπου διαθέτει παραγωγικές μονάδες. Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν των εργαζομένων σε Λάρισα, Τρίκαλα και Ξάνθη, για τα γαλακτοκομεία ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΥΡΑΣ, και ΡΟΔΟΠΗ, η διοίκηση ευχαρίστησε τους ανθρώπους της εταιρείας για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια χρονιά με πολλές αντιξοότητες. Οι εταιρικές ανακοινώσεις περιλάμβαναν ειδήσεις για επιβραβεύσεις του προσωπικού οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στις αυξήσεις αποδοχών που δόθηκαν από την 1η Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα:
• Οι αμοιβές για το 2024 αυξήθηκαν σε ποσοστό 5,7% ενώ το μπόνους για την επίτευξη των στόχων του 2023 ανήλθε συνολικά σε 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι μισθοί όλων των νεοπροσλαμβανόμενων ξεκινούν με ένα ποσοστό 7% επιπλέον από την ελάχιστη νομοθετημένη αμοιβή.
• Παράλληλα, η Ελληνικά Γαλακτοκομεία συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική οικογένεια αποδίδοντας στους εργαζομένους της το ποσό των 365.000 ευρώ ως επίδομα τέκνων.
• Στις 150.000 ευρώ ανήλθε το μπόνους για 25 παραγωγούς αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος, οι φάρμες των οποίων διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε. Τέλος, η διοίκηση έκανε ειδική αναφορά στην πλημμύρα του εργοστασίου της ΤΥΡΑΣ, το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου 2023, εκθειάζοντας την αυταπάρνηση των εργαζομένων χάρη στην οποία το εργοστάσιο, που κατακλύστηκε από ενάμιση μέτρο νερό, επαναλειτούργησε σε μόλις δωδεκάμισι μέρες.