Ο όμιλος Εcovium και η Mantis ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε διεθνές επίπεδο ολοκληρωμένες και υπερσύγχρονες λύσεις στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, συνδυάζοντας πλατφόρμες και συστήματα για τη Διαχείριση Αποθηκών, Μεταφορών και Αποστολών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ecovium, πάροχος λύσεων λογισμικού στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, και η Mantis, διεθνής προμηθευτής συστημάτων Διαχείρισης Αποθηκών (WMS) με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσαν τη συγχώνευσή τους υπό την ομπρέλα του ομίλου Ecovium. Η συγχώνευση τίθεται σε άμεση ισχύ και υποστηρίζει τον στόχο της Ecovium να ιδρύσει μια νέα εταιρεία με έδρα τη Γερμανία, ως ένα διεθνή πάροχο βιώσιμων λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας.

Όπως σημειώνεται, η Ecovium και η Mantis ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις Supply Chain Execution, ειδικά σε εταιρείες που αναζητούν παγκόσμια κάλυψη και υποστήριξη. Η συναλλαγή υποστηρίχθηκε από την FSN Capital Partners, εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων στη Βόρεια Ευρώπη και σύμβουλο της FSN Capital Funds. Η FSN Capital, με διαχείριση κεφαλαίων 4 δισ. ευρώ και γραφεία στο Όσλο, τη Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη και το Μόναχο, είναι ο κύριος επενδυτής της Εcovium.