Η British American Tobacco ενισχύει τις επενδύσεις της στην ελληνική οικονομία με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, στο πλαίσιο του σκοπού του Ομίλου να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο.

Η επιλογή της Ελλάδας ως στρατηγική αγορά για επενδύσεις στα προϊόντα με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο επιβεβαιώνεται με την είσοδο του προϊόντος ατμίσματος Vuse ePod 2, φέρνοντας στην ελληνική αγορά μια καινοτόμα συσκευή που είναι διαθέσιμη σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στη στήριξή τους μέσα από την τεχνολογία.
Το Vuse ePod 2 είναι μια συσκευή με αθόρυβη τεχνολογία ατμίσματος. Χαρακτηριστικό του νέου Vuse ePod είναι η γρήγορη φόρτιση -σε 35 λεπτά στο 80% φόρτισης- ενώ διαθέτει μαγνητικές κάψουλες για πλήρη εφαρμογή.

Η νέα συσκευή είναι διαθέσιμη σε δύο μεταλλικά χρώματα και έχει εξελιγμένη αντίσταση στο νερό. Παράλληλα, η εταιρεία, λόγω και της σημαντικής ζήτησης των προϊόντων της, επεκτείνεται, μαζί με την ανάπτυξη στα περίπτερα και στα μίνι-μάρκετ, και σε νέα κανάλια πώλησης για το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse, συμβάλλοντας στην ενίσχυση χιλιάδων εργαζόμενων στο λιανεμπόριο.

Ήδη, η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με πάνω από 200 νέα καταστήματα με προϊόντα εναλλακτικά του καπνίσματος σε όλη την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Vitalii Kochenko, είπε: «Η ΒΑΤ συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική αγορά με το Vuse ePod 2. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή στήριξή της στο παραδοσιακό λιανεμπόριο, τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ, σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα επεκτείνεται και σε νέα σημεία πώλησης».