Μια ψηφιακή «πρώτη γεύση» με αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα παρουσιαστεί φέτος στην Α+Α 2021, με το ποικίλο υποστηρικτικό της πρόγραμμα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες έδωσε η διοργάνωση της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία, η οποία θα λάβει χώρα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από τις 26 έως και τις 29 Οκτωβρίου.

Σχετικά με τις τάσεις που θα απασχολήσουν τη φετινή, υβριδική έκθεση, η ψηφιακή αποδοτικότητα και η βιωσιμότητα καθορίζουν την τρέχουσα συζήτηση και θα συνεχίσουν να επηρεάζουν έντονα το μέλλον της εργασίας. Άλλα trends που θα παρουσιαστούν στις παράλληλες εκδηλώσεις της A+A 2021 είναι τα Future Solutions, η νέα εργασιακή πραγματικότητα και η υγιεινή στην πανδημία.

Μεταξύ άλλων, η έκθεση θα διαθέτει τμήμα «Robotics Park & Selfexperience Space», στο οποίο οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές βιομηχανικών εξωσκελετών, μαζί με το Fraunhofer IPA (Institute for Manufacturing Engineering and Automation), θα μπορούν να παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους εν δράσει. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν σε τρεις προσομοιωμένες καταστάσεις εργασίας σχετικές με τους βιομηχανικούς εξωσκελετούς (εφοδιαστική αλυσίδα, συναρμολόγηση και συγκόλληση). Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.aplusa-online.com/.