Η VIVARTIA ανακοίνωσε ότι η ΔΕΛΤΑ μεγαλώνει με την ένταξη της εταιρείας ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ Α.Ε., που δραστηριοποιείται στην παραγωγή βιολογικών γαλακτοκομικών και φυτικών (plant-based) προϊόντων. Η ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ διαθέτει ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα, με το 90% των πωλήσεων της εταιρείας να προέρχονται από εξαγωγές στην Ευρώπη, τις Αραβικές χώρες και την Αμερική. Σημειώνεται ότι το εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας βρίσκεται στα Γρεβενά και διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής ζωοτροφών στη χώρα. Το 2022, η ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ είχε κύκλο εργασιών 13 εκατ. ευρώ και απασχολεί 52 εργαζομένους.

Με την προσθήκη των προϊόντων, της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού, του δικτύου και του οράματος της ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ, η ΔΕΛΤΑ ενισχύει το στρατηγικό της στόχο για τη διάθεση περισσότερων επιλογών καλής διατροφής που ενισχύουν την υγεία και την ποιότητα ζωής των καταναλωτών, με οδηγό τη δέσμευσή της στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.
Με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ, Χρήστος Τσόλκας, δήλωσε: «Η συμφωνία αυτή αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και τις αξίες που μοιραζόμαστε με την ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ Α.Ε., όπως είναι η καινοτομία, η συνεργασία, η εξωστρέφεια, η βιωσιμότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μαζί θα εργαστούμε για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που ανταποκρίνονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις εξειδικευμένες ανάγκες τους».