Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, επενδύει σε ψηφιακές λύσεις και εργαλεία, προκειμένου να βελτιώσει την ψηφιακή εμπειρία των συνεργατών και πελατών της. Τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία έχει λανσάρει το portal mySchneider, τη νέα προσωποποιημένη πλατφόρμα, που παρέχει στο βιομηχανικό κοινό πληθώρα πληροφοριών.

Με δυνατότητα δωρεάν εγγραφής, το mySchneider δίνει πρόσβαση σε εργαλεία, περιεχόμενο, εκπαιδεύσεις, προγράμματα και παραγγελίες, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του βιομηχανικού κοινού. Σε ένα και μόνο μέρος βρίσκεται όλη η πληροφορία συγκεντρωμένη, ώστε να μη χρειάζεται περαιτέρω αναζήτηση μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών. Συγκεκριμένα, το mySchneider διαθέτει:

1. Πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της Schneider Electric.
2. Πρόσβαση στα ψηφιακά εργαλεία επιλογής προϊόντων, όπου μπορείτε βήμα-βήμα να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
3. Πρόσβαση στο εργαλείο αντικατάστασης προϊόντων, όπου με τη χρήση ενός και μόνο κωδικού προϊόντος, μπορείτε να δείτε αν το προϊόν της Schneider Electric έχει καταργηθεί και αν ναι, ποιο είναι το καινούργιο προϊόν που σας προτείνει.
4. Προϊοντικά νέα, how-to άρθρα και videos.
5. Λήψη εγγράφων, καταλόγων και εικόνων.
6. Πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των trainings & on-demand webinars δωρεάν.
7. Δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα Schneider Electric Exchange.
Δημιουργήστε σήμερα το δικό σας λογαριασμό στο mySchneider γρήγορα, εύκολα και δωρεάν, ώστε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας γύρω από τις Βιομηχανίες του Μέλλοντος!

Κάντε εγγραφή