Επενδυτές και μια ακόμη ευκαιρία να «ξαναζωντανέψουν», αναζητούν μεγάλα βιομηχανικά ακίνητα που θα βγουν το επόμενο διάστημα στο «σφυρί» και συγκεκριμένα από τις 18 Ιανουαρίου 2023. Ανάμεσα στα ακίνητα που ξεχωρίζουν είναι το παλιό εργοστάσιο των Μύλων Αλατίνη, στην περιοχή Ποσειδώνιο της συνοικίας Ντεπώ, το οποίο κατασκευάστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και έχει χαρακτηριστεί από το 1991 διατηρητέο στο μεγαλύτερο τμήμα του, καθώς αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής της τότε εποχής.
Το ποσό πρώτης προσφοράς του πλειστηριασμού που θα λάβει χώρα στις 18 Ιανουαρίου, για μέρος του συγκεκριμένου ακινήτου, ξεκινά από τα 3.204.500 ευρώ ενώ επισπεύδων είναι η Do value Greece ΑΕΔΑΔΠ ως διαχειρίστρια της Cairo No 3 Finance Dac.

Την ίδια ημέρα και ξανά με επισπεύδοντα την εταιρεία Do value Greece, θα διενεργηθεί ακόμη ένας πλειστηριασμός μεγάλου ακινήτου και συγκεκριμένα για τον βιομηχανικό χώρο της Palmie Catering, στον Ωρωπό Αττικής. Το ποσό εκκίνησης του πλειστηριασμού αντιστοιχεί σε 1.200.000 ευρώ. Τέλος, ακόμη ένας ενδιαφέρων πλειστηριασμός είναι και αυτός για το βιομηχανικό ακίνητο της «Αφοι Καρασσό Α.Ε.», γνωστής κι ως ΤΕΞΑΠΡΕΤ, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Το κτίριο της βιομηχανίας βγαίνει ξανά στο «σφυρί» στις 15 Φεβρουαρίου, με επισπεύδοντα την Do value Greece ως διαχειρίστρια της Eagle Issuer Dac και πρώτη προσφορά στα 3.935.808 ευρώ.