Σε μια σειρά από αντικείμενα επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της γαλακτοκομείας με σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό, την Φάρμα Κουκάκη.
Αναλυτικά, η TÜV επιθεώρησε με επιτυχία τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Κιλκίς. Σε αυτές περιλαμβάνονται η 2η επιθεώρηση επιτήρησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 και πεδίο εφαρμογής την Παραγωγή, Εμπορία και Διακίνηση Γαλακτοκομικών Προϊόντων και Χυμών και τη Διακίνηση Τυροκομικών Προϊόντων.

Επίσης, προχώρησε σε 2η επιθεώρηση επιτήρησης στο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018, που αφορά τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων με το ίδιο πεδίο εφαρμογής, αλλά και στην επιθεώρηση επαναπιστοποίησης σύμφωνα με το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food Version 7. Ο Δρ. Ανδρέας Σουλιώτη, Επικεφαλής

Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Η Φάρμα Κουκάκη χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους καταναλωτές εντός και εκτός συνόρων. Από το 2010, όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας, μέχρι και σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για μια ελληνική εταιρεία που τηρεί απαρεγκλίτως όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, εξασφαλίζοντας σταθερές επαναπιστοποιήσεις. Αντίστοιχα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρεία μας έχει επιλέξει για τη συνεργασία της σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα, όπως η ασφάλεια των τροφίμων».