Αισθητά ενισχυμένος ήταν ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου Πλαστικά Θράκης για το 2021, αγγίζοντας τα €428,4 εκατ., αυξημένος κατά 26,1%, σε σύγκριση με το 2020. Τα EBITDA από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθαν σε €103,8 εκατ., αυξημένα κατά 43,2%, συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

«Το 2021 ήταν ένα έτος ορόσημο για τον Όμιλο, καθώς επιτύχαμε υψηλές οικονομικές επιδόσεις, ενίσχυση της χρηματοοικονομικής μας θέσης, παράλληλα με την εν εξελίξει υλοποίηση του επενδυτικού μας σχεδιασμού», σχολίασε ο κ. Δημήτρης Μαλάμος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. «Οι ισχυρές οικονομικές επιδόσεις της τελευταίας διετίας, μας παρέχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε αδιάλειπτα ένα εκτενές επενδυτικό πρόγραμμα, που θα ξεπεράσει για την περίοδο 2020-2022 τα €100 εκατ., ενώ παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί σε θέματα περιβάλλοντος και κοινωνικής συνεισφοράς».

Αναφορικά με τις προοπτικές του 2022, ο κ. Μαλάμος σημείωσε: «Παρά το γεγονός ότι οι τρέχουσες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, διαμορφώνουν συνθήκες έντονης ανησυχίας, είμαστε πεπεισμένοι ότι η μέχρι σήμερα πορεία του Ομίλου έχει θέσει τις βάσεις, ώστε ο Όμιλος να είναι σε θέση να επιτύχει σημαντικά υψηλότερες κερδοφορίες από τα προ-πανδημίας επίπεδα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και εξέλιξης».