Αυξημένος κατά 33% ήταν ο κύκλος εργασιών του Ομίλου SABO για το 2021, σε σχέση με το 2020, ξεπερνώντας τα 50 εκατ. ευρώ, παρά την συνεχιζόμενη πανδημική κρίση. Παράλληλα, εισέρχονται στην τελική φάση ολοκλήρωσης επενδύσεις ύψους άνω των 3 εκατ. ευρώ, με στόχο την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας μέσω της ανέγερσης νέων παραγωγικών εγκαταστάσεων και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού. Οι επενδύσεις αυτές αποτελούν τη β΄ φάση ενός συνολικού προγράμματος επενδύσεων που ξεπερνά τα ευρώ 8 εκατ. την τελευταία πενταετία.

Με γνώμονα, λοιπόν, την έμπρακτη αναγνώριση των εργαζομένων του για τη συμβολή τους στις οικονομικές επιδόσεις του 2021, ο όμιλος αποφάσισε να διοχετεύσει αυτή τη δυναμική στους εργαζομένους εξασφαλίζοντας 1 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από το 35% των κερδών προ φόρων, πλέον των σταθερών ετήσιων απολαβών, σε μπόνους υψηλής αποδοτικότητας, ενώ, ταυτόχρονα, προχωρά σε σημαντικές αυξήσεις στο μισθό των εργαζομένων.

Στα άμεσα πλάνα του ομίλου, ο οποίος διαθέτει 40ετή παρουσία στον τομέα της κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού σε πλήθος κλάδων, για το έτος 2022, συγκαταλέγεται η επιπλέον στελέχωση του εργατικού δυναμικού με 50 νέες προσλήψεις, ενώ, παράλληλα, είναι προς υλοποίηση η παροχή ιδιωτικού προγράμματος δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για το σύνολο του προσωπικού.
Αναφορικά με τις πρόσθετες παροχές του περασμένου έτους, ο όμιλος SABO δώρισε laptops υψηλής τεχνολογίας για τα τέκνα των εργαζομένων που συγκαταλέχθηκαν στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων και εξασφάλισε επιπλέον παροχή για το χριστουγεννιάτικο εορταστικό τραπέζι για κάθε εργαζόμενο του.