Η Sunlight Group πρωτοπορεί με τη Sunlight ElectroLiFe, τη νέα σειρά μπαταριών ημι-έλξης ιόντων λιθίου. Αποτέλεσμα μελετών του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξής της, η νέα σειρά απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της διεθνούς αγοράς και ενισχύει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της, που αποτελείται από προϊόντα ιόντων λιθίου και μολύβδου-οξέος. Η ElectroLiFe είναι ιδανική για χρήση σε golf carts και άλλα οχήματα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, για ηλεκτροκίνητα βιομηχανικά οχήματα, καθώς και θαλάσσια σκάφη αναψυχής.

Η σειρά μπαταριών είναι ελαφριά για εύκολη μεταφορά, ενώ χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα για την καινοτόμα τεχνολογία και τον στιβαρό σχεδιασμό της. Στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της μπαταρίας συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα γρήγορης εγκατάστασης, καθώς και η συνδεσιμότητα με την cloud πλατφόρμα της εταιρείας, Sunlight GLocal. Η πλατφόρμα GLocal χρησιμοποιεί εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να καταγράφει, σε πραγματικό χρόνο, κομβικές παραμέτρους για τη λειτουργία της μπαταρίας.

Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζει ιδανικό χρόνο εκτός λειτουργίας και συντήρησης, μειώνοντας το κόστος. Επιπλέον, η υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και η γρήγορη φόρτιση συμβάλλουν αποτελεσματικά στη μείωση του χρόνου αδράνειας, διασφαλίζοντας τη μέγιστη παραγωγικότητα και απόδοση της σειράς Sunlight ElectroLiFe, της οποίας η διάρκεια ζωής ξεπερνά τους 2.000 κύκλους φόρτισης..