Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. ανακοινώνει την ίδρυση μιας νέας θυγατρικής εκτός Ελλάδας, της Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. Ο Όμιλος CMA είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους Αυτοματισμού σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο όμιλος αποτελείται από την CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. στην Ελλάδα και τη νέα αδελφή εταιρεία Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου. Η μητρική εταιρεία ιδρύθηκε το 1987.

Η νέα εταιρεία έχει την έδρα της στη Λευκωσία (Θεμιστοκλή Δέρβη 41) και κύριος στόχος της είναι να παρέχει στην κυπριακή αγορά όλες τις λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η εταιρεία στην Ελλάδα, προσαρμοσμένες στις τοπικές ανάγκες. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών εταιρειών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται και στις δύο χώρες, με ενιαίο τρόπο πωλήσεων & τεχνικής υποστήριξης. Η Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. έχει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως όπως: Bosch Rexroth, Emerson Aventics, Danfoss, DEIF, FESTO, PR Electronics, Siemens, Klay Instruments, Brannstrom, Lumel κ.λπ., προσφέροντας έτσι μια μεγάλη γκάμα λύσεων για την πλειοψηφία των εταιρειών στην κυπριακή αγορά.
Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των Ναυτιλιακών & Βιομηχανικών Αυτοματισμών, που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως για περισσότερα από 35 χρόνια και εδράζεται στον Πειραιά. Είναι επίσης μέλος μεγάλων παγκόσμιων ενώσεων στη ναυτιλιακή αγορά για την προμήθεια των προϊόντων της.