Λίγο πριν τον ερχομό του 2022 ολοκληρώθηκε η επένδυση Μονάδας Βιοξήρανσης της WATT στη Φυλή. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με τις λοιπές υποδομές του ΚΔΑΥ της WATT, παράγει καύσιμο από σύμμεικτα αστικά απορρίμματα (όπως τα υπολείμματα των ΚΔΑΥ), κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί στη τσιμεντοβιομηχανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μονάδα κατασκευάστηκε βάσει ειδικού σχεδιασμού που επινοήθηκε από τον Αθανάσιο Κατρή.

Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής έγκειται στο γεγονός ότι περιορίζει δραστικά το υπόλειμμα των απορριμμάτων προς ταφή, σε επίπεδο κάτω του 20% (σε αντίθεση με το 40% που επιτυγχάνουν οι συμβατικές μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων), δημιουργώντας παράλληλα ένα υψηλής αξίας ενεργειακό υλικό. Με την τεχνολογία της Βιοξήρανσης έχουν προκηρυχθεί και θα υλοποιηθούν πολλές ακόμα νέες μονάδες στην Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι ΜΕΑ του Γραμματικού και του Σχιστού.
Μέσα από τη νέα αυτή μονάδα, ανοίγει ο δρόμος για τη ριζική αλλαγή του τοπίου στη διαχείριση απορριμμάτων και την ενεργειακή κρίση. Επιπλέον, η εταιρεία ανταποκρίνεται με αυτόν τον τρόπο, στις υποχρεώσεις της σύμβασης που προσφάτως υπέγραψε με τον ΕΔΣΝΑ, για μετασχηματισμό σημαντικού μέρους των υπολειμμάτων των ΚΔΑΥ σε καύσιμο υψηλών προδιαγραφών.