Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας: «Οι μηχανικοί μας φέραν εις πέρας το πλήρες φάσμα εργασιών που αφορούσαν στην αντικατάσταση του Tacho Shaft και στο Overhaul του Crank-angle Encoding System σε μια 6G60ME-C ηλεκτρονική κύρια μηχανή.

Παρουσιάζοντας συνεχή ενεργοποίηση alarms, το σύστημα δημιουργούσε πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της μηχανής. Ο παλιός άξονας μετρήθηκε και βρέθηκε εκτός ορίων. Εγκαταστάθηκε νέος άξονας ο οποίος ευθυγραμμίστηκε βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή, τοποθετήθηκαν και ρυθμίστηκαν νέα Angle Encoders με καινούρια bearings και compensators, ενώ ακολούθησε ενδελεχής έλεγχος του ηλεκτρικού κυκλώματος (amplifiers, MPC, Pick-up sensor). Τέλος, η πλήρης λειτουργία του συστήματος ελέγχθηκε επιτυχώς».

Η SABO, είναι ελληνική επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1984, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, εξάγοντας το 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της. Η εταιρεία, είναι μέλος του Ομίλου SABO με έδρα το Βασιλικό της Εύβοιας στην Ελλάδα και με θυγατρικές στη Βραζιλία, τη Ρουμανία και την Ιταλία. Αποτελεί μια από τις ηγέτιδες επιχειρήσεις παγκοσμίως, με ειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την κεραμοποιία.