Στο «ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ» της επενδύει η βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας χάρτου ΜΑΞΙ ΑΒΕΕ, με το Δεύτερο Μύλο (Paper Mill 2) παραγωγής χαρτοπολτού, που αποτελεί μια νέας τεχνολογίας υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ανεπεξέργαστου χαρτιού υγιεινής (Jumbo Rolls), δυναμικότητας 45.000 τόνων ετησίως. Έτσι η εταιρεία ανεβάζει την παραγωγική της δυναμικότητα στους 75.000 από τους 170.000 τόνους των αναγκών σε επίπεδο χώρας.

Έρχονται νέες σύγχρονες γραμμές παραγωγής το 2022
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των επενδύσεων σε κτηριακές εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό την τελευταία 10ετία ξεπερνά τα 40.000.000 €. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας το 2021 ανήλθε σε συνολικά 250 εργαζόμενους και εξελίσσεται με επενδύσεις στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού, στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, που αποτελεί και στρατηγική της MAXI για το μέλλον. Για την επόμενη οικονομική χρήση η εταιρεία έχει προγραμματίσει στις αρχές του 2022 την εγκατάσταση νέων σύγχρονων γραμμών παραγωγής επαγγελματικών και οικιακών προϊόντων (Ho.Re.Ca) στο εργοστάσιο επεξεργασίας (Converting). Παράλληλα προγραμματίζονται επενδύσεις μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρείας,
στην κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής πολιτικής στους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας.
Το έτος 2021 αποτέλεσε μια εξαιρετική χρονιά για την ΜΑΞΙ Α.Β.Ε.Ε. καθώς ολοκληρώνεται η επένδυση και ξεκινά την παραγωγή της η δεύτερη μεγάλη χαρτοποιητική μονάδα παραγωγής ανεπεξέργαστου χαρτιού υγιεινής (Paper Mill 2). Η εταιρεία είναι πλήρως συμμορφωμένη με όλους τους κανονισμούς της ισχύουσας νομοθεσίας, εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο Ανακύκλωσης και λειτουργεί κατά τα σύγχρονα πρότυπα παραγωγής ISO 9001:2015 – Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & ISO 14001:2015 – Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Η ΜΑΞΙ έχει έδρα την πόλη της Κατερίνης, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, 3 εργοστάσια, αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία σε ένα σύνολο οικοπέδων 65.000 m2 . Διαθέτει επίσης πλήρως λειτουργικό υποκατάστημα (1800 m2 ) στις Αχαρνές Αττικής, όπου συστεγάζονται γραφεία, λογιστήριο και σύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι.