H Xeikon, εταιρεία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε ψηφιακά μηχανήματα εκτύπωσης συσκευασίας, επέλεξε να συστηθεί εκ νέου στο επαγγελματικό κοινό της σε Ελλάδα και Κύπρο και να λανσάρει τη νέα γενιά του καινοτόμου εξοπλισμού της, επιλέγοντας ως επίσημο αντιπρόσωπό της, την Novacel Hellas.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών έρχεται ως επιστέγασμα της συνεργασίας που διατηρούν εδώ και κάποια χρόνια, κυρίως στο κομμάτι της μεταπώλησης μηχανημάτων για τον κλάδο της προεκτύπωσης, της ετικετοποιίας και της συσκευασίας εν γένει. Πλέον η Novacel Hellas και με την παροχή των ψηφιακών εκτυπωτικών μηχανημάτων του οίκου Xeikon – Flint Group, ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, μεγαλώνει και μετασχηματίζεται σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών για τον κλάδο της εκτύπωσης συσκευασίας.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Novacel Hellas για τους τομείς Printing, Packaging & Digital Solutions, κος Δημήτρης Σπυρόπουλος, δήλωσε: «Προχωράμε σε προσφορά νέων τεχνολογιών στηριζόμενοι σε ένα ακόμη μεγάλο όνομα στον χώρο των εκτυπώσεων, με βάση την ποιότητα, την ευελιξία και την προσήλωσή μας στις ανάγκες της αγοράς, αλλά και ξεχωριστά για κάθε συνεργάτη και πελάτη μας. Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα ανεβάσει και άλλο το επίπεδο λύσεων της εταιρείας μας και θα αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου εξωστρέφειας και για άλλες, ανάλογου βεληνεκούς συνεργασίες στο εγγύς μέλλον».