O ελληνικός όμιλος εταιρειών EFA GROUP, που δραστηριοποιείται στην αγορά της αεροδιαστημικής, άμυνας, νέων τεχνολογιών και ασφάλειας, ανακοίνωσε ότι συμπλήρωσε τα €600 εκατ. σε εξαγωγές, επισφραγίζοντας τη σημαντική δραστηριότητά του στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν πολύ απαιτητικές Ένοπλες Δυνάμεις ξένων χωρών. Ο

Όμιλος συμπλήρωσε σήμερα το μέγεθος αυτό σε συνολικές εξαγωγές μετά α) την ολοκλήρωση παράδοσης συστημάτων νυχτερινής όρασης ΤΗΕΟΝ SENSORS στη Βραζιλία, β) την ολοκλήρωση παράδοσης συστημάτων Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων από τη SCYTALYS σε Ιαπωνία & Ινδονησία, αλλά και γ) την ανάληψη νέου συμβολαίου από τη SCYTALYS στη Νότια Κορέα. Πιο συγκεκριμένα, η ΤΗΕΟΝ SENSORS ολοκλήρωσε την παράδοση μονόκυαλων και δίκυαλων οργάνων νυχτερινής όρασης στη Βραζιλία, τόσο στην Ομοσπονδιακή Αστυνομία, όσο και στον Στρατό της.

Η εταιρεία SCYTALYS ολοκλήρωσε με επιτυχία την παράδοση συστήματος Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων – ULS στην Ιαπωνία, καθώς και την προκαταρτική φάση σχεδίασης θέτοντας τα θεμέλια για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Διαλειτουργικότητας, Διοίκησης & Ελέγχου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδονησίας. Επιπρόσθετα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της στη Νότια Κορέα, η SCYTALYS ανέλαβε την παροχή τεχνολογίας Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων ενισχύοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη της τοπικής εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας στον τομέα αυτό.